torstai 28. huhtikuuta 2022

Eduskuntavaaleissa 2023 itsenäisen Suomen alueiden palautus, sota- ja miehityskorvausten saaminen miehittäjä-Ryssältä alueriistoistaan niin Suomelle kuin Ukrainalle, Georgialle etc. Yhteistyö on voimaa

Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine. 27 April 2022

  
Elämme jatkuvaa miehittäjä-Ryssän terrorin aikaa, on aika euroopan ja muidenkin yhdistyä tämän Ryssän terrorismin edessä mikä on jo ulottuvampaa kuin mikään ISIS-terrori. Suomi, Eesti, Latvia, Liettua, Puola, Saksa, Ukraina, Georgia, Japani etc kärsivät miehittäjä-Ryssän imperialismista ja alueriistoista. On aika laittaa Ryssä tilille ryöstöistään:

Miehitetyt alueemme takaisin miehittäjä-Ryssältä Seppo Lehto Tampere


Eduskuntavaaleissa 2023 itsenäisen Suomen alueiden palautus, sota- ja miehityskorvausten saaminen miehittäjä-Ryssältä alueriistoistaan niin Suomelle kuin Ukrainalle, Georgialle etc. Yhteistyö on voimaa

Viimeistään 2023 on Suomi Naton jäsen ja velvollisuutemme on ensisijassa vahvistaa maanpuolustustamme tarkoittaen myös miehitettyjen alueiden palauttamista.

Fight against foreign invaders

Vihdoinkin kunnon tykistöä Ukrainaan huhtikuun lopulla 2022

Onneksi eilen 27.4.2022 vahvistui että USA, Kanada ja Englanti järjestävät lisää tarvittavaa rankempaa tehokkaampaa ja ulottuvampaa aseistusta sotarikollista miehittäjä-Ryssää vastaan Ryssän sotarikoksista kärsivälle Ukrainalle:


Kanadasta Ukrainaan GPS-ohjattuja Excalibureja uusi aseapu on tykinammusten ykkösluokkaa

M777-haupitsi paino 3175 kg

Vietimme eilen 27.4.2022 kansallista veteraani- ja kaatuneiden muistopäivää. Muistamme että raadot ja uhrit haavakkoineen ja alueriistoineen ovat tulleet vain miehittäjä-Ryssän toimin, ei minkään muun. Sama juttu Ukrainassa parhaillaan, valitettavasti Ryssälle on sallittu muutaman ydinaseen takia toimia erivapauksin kansanmurhia ja sotarikoksia tehtaillen.


Onneksi USA, Englanti ovat antaneet muiden eurooppalaisten maiden tavoin huomattavaa ase- ja tiedusteluapua miehittäjä-Ryssän sotarikosten lopettamiseksi.


Seppo Lehto Kansallismielinen moniosaaja eduskuntavaaliehdokas 2023 Tampere Pirkanmaa


https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com

Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere


Keväiset koirat mustaa ja valkoista eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Lehto Seppo 12.4.2022 pic14

Hallitusohjelman vastustamat vieraslajit vs Seppo Lehto eduskuntaan 2023 eduskuntavaaleissa pic2

Suosikaamme arvovalinnoissa suomalaisia koirarotuja toiseuden sijaan?

https://Eduskuntavaalien-tavoitteet.blogspot.com

Eduskuntavaalien tavoitteet: Kokonainen Suomi ilman Ryssän desantteja ja miehitysjoukkoja millään muotoa keskuudesamme.

Nämä desantit on kuohittava pois keskuudestamme, jotteivat pääse toimimaan kuten Ukrainassa ja opastamaan terroristeja kohteisiinsa.

 28.4.2022 uutisvirrassa lisävahvistuksia jo aiemmin tulleille sotarikoksille asutuskeskuksien summittaisina terroripommistuksina mm sairaaloihin, kouluihin etc mitkä eivät sotilaskohteita. Nyt lisäksi tiedustelutietoa USA:sta

USA:lla "uskottavaa tietoa sotarikollisen Ryssän armeijan systemaattisesta väkivallasta Ukrainassa"

Yhdysvalloilla on uskottavaa tietoa siitä, että Venäjän joukot ovat teloittaneet ukrainalaisia, jotka yrittivät antautua lähellä Donetskia, kertoo Yhdysvaltain globaalin rikosoikeuden erikoislähettiläs Beth Van Schaack uutiskanava CNN:n(siirryt toiseen palveluun) mukaan.

Van Schaak kertoi YK:ssa, että Yhdysvallat on saanut luotettavaa tietoa siitä, kuinka yksittäisiä ihmisiä on teloitettu niin, että uhrien kädet ovat olleet sidottuina. Erikoislähettiläs kertoi myös kidutuksen jäljistä löydetyistä vainajista sekä järkyttävästä naisiin ja tyttöihin kohdistuvasta seksuaaliväkivallasta. Näistä naisten joukkoraiskauksista ja raiskattujen jopa alaikäisten ukrainalaisnaisten paloittelumurhista oli näyttöä jo aiemmin maaliskuulta 2022.


----------------------

Valkoinen Suomi kuten 1918 itsenäissotamme jälkeen tavoitteenamme yhteisenä kokonaisena Suomena

https://Valkoinen-Suomi.blogspot.com/

--------------"We were beaten, punched, & kicked. They blindfolded me and tied my hands. They used Tasers & kept asking for military info. One of the (Russian) soldiers was almost a child. He used Tasers on people's necks, faces, knees. It's like he was having fun."


---

Ryssän menetyksiä sodassaan Ukrainaa vastaan 28.4.2022


-----


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti